IT Governance
март 16, 2022
Усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци во Никоб ДОО, Арктек и Центар за кеш услуги
март 9, 2022
Имплементација на новиот Закон за заштита на лични податоци во Никоб Медикал и Никоб Лаб
јануари 28, 2022
28 Јануари – Ден на заштита на личните податоци!
декември 24, 2021
Истражување за дигитализацијата во Северна Македонија и цели за одржлив развој
октомври 29, 2021
Обуки за заштита на лични податоци во АЕК
октомври 28, 2021
Одржана Инфо сесија за новиот Закон за заштита на личните податоци
октомври 6, 2021
Усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци во Агенција за електронски комуникации
септември 1, 2021
Во тек е проектот за ГАП анализа и усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци во Халкбанк АД Скопје
август 5, 2021
Одржана е обука за управување со ризици во Miracle Mill
јуни 4, 2021
ГАП Анализа и усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци во Халкбанка АД Скопје
јуни 3, 2021
Консултантски услуги за проектот „Дигитална трансформација на процесите на ревизија и обука“
јуни 3, 2021
Консултантски услуги и проектен менаџмент за проектот „Дигитализацијата во функција на здравјето и убавината“
мај 19, 2021
Имплементација на ISO27001: 2013 во Miracle Mill