Новости
јануари 28, 2022
28 Јануари – Ден на заштита на личните податоци!
декември 24, 2021
Т&П активно учествуваше во подготовката на извештајот за мониторинг на SIGMA 2021 во Република Северна Македонија
декември 7, 2021
Тренинг за дигитален маркетинг во Дермаестетика, Скопје
октомври 29, 2021
Обуки за заштита на лични податоци во АЕК
октомври 28, 2021
Одржана Инфо сесија за новиот Закон за заштита на личните податоци
септември 1, 2021
Во тек е проектот за ГАП анализа и усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци во Халкбанк АД Скопје
август 5, 2021
Одржана е обука за управување со ризици во Miracle Mill
јуни 23, 2021
Официјален почеток на проектот за ИСО27001 имплементација во Miracle Mill
мај 5, 2021
Креирана Стратегија за дигитална трансформација во Дермаестетика, Скопје