T & P
Тренинг за дигитален маркетинг во Дермаестетика, Скопје
декември 7, 2021

На 02.12.2021 во козметичкото студио Дермаестетика, Скопје, организиравме обука за Основите на дигиталниот маркетинг. На обуката работевме со тимот на компанијата за тоа како најпознатите алатки и техники за водење на дигитален маркетинг да бидат искористени во реалното работење на компанијата.