T & P
За нас

Ние сме мала висококвалитетна консалтинг фирма специјализирана за помагање на големи и мали компании и организации од јавниот сектор со цел промена на начинот на кој тие го водат својот бизнис преку трансфер на најдобрите светски практики и модерни,  state - of - the – art менаџмент консултантски услуги.