T & P
Прва работилница за дигитална стратегија во Интерцерт, Скопје
февруари 25, 2021

На првата работилница за развој на дигитална стратегија за Интерцерт, Скопје, што се одржа на 22.02.2021 година, тимот на Трајковски и Партнери заедно со тимот на Интерцерт ги идентификуваа потребите за дигитална трансформација во компанијата и процесите што треба дигитално да се трансформираат.