T & P
Прва работилница за дигитална стратегија во Дермаестетика, Скопје
февруари 20, 2021

На првата работилница за развој на дигитална стратегија за Дермаестика, Скопје, што се одржа на 09.02.2021 година, тимот на Трајковски и Партнери заедно со тимот на Дермаестетика ги идентификуваа потребите за дигитална трансформација во компанијата и процесите што треба дигитално да се трансформираат.