T & P
Креирана Стратегија за дигитална трансформација во Дермаестетика, Скопје
мај 5, 2021

Тимот на Трајковски и Партнери ја заврши стратегијата за дигитална трансформација на компанијата Дермаестетика, Скопје. Завршена е првата фаза од процесот на дигитализација на компанијата.